ProduktiReferenceDistributerjiContactsTehnološki partnerjiDSE skupina
Novice
Implementacija na Srbskih železnicah
08.11.2016
Začeli smo z implementacijo TOMAS na Srbskih železnicah, http://www.serbianrailways.com/


Implementirali bomo module: TOMAS.DM (Upravljanje dokumentov), TOMAS.Projects (projekti), TOMAS.Meeting (upravljanje sestankov in sklepov), TOMAS.Cori (korektivni ukrepi), TOMAS.Proces (procesi).
Read more

Implementacija TOMAS v Energetiki Maribor
08.06.2016
Začeli smo z implementacijo v Energetika Maribor, Slovenija, www.energetika-mb.si


Implementirali bomo module: TOMAS.BP (Plan), TOMAS.Dashboards (nadzorne plošče), TOMAS.Reports (poročila), TOMAS.Projects (projekti), TOMAS.Cori (korektivni ukrepi) 
Read more

Implementacija TOMAS v skupini Don don Srbija
08.09.2015
Začeli smo z implementacijo v skupini Don don, Srbija, http://www.tvojih5minuta.rs/


Implementirali bomo module: TOMAS.BP (Plan), TOMAS.Dashboards (nadzorne plošče), TOMAS.Reports (poročila), TOMAS.Projects (projekti), TOMAS.Cons(konsolidacija), TOMAS. Meeting (Sestanki)
Read more

DSE skupinaDSE skupina

Decision support experts

Štihova ulica 13,
1000 Ljubljana
Slovenia


 Misija:


DSE skupina je bila ustanovljena z namenom povezati znanje in izkušnje s področja Podporo odločanju  svojih ustanoviteljev in sodelavcev.

Vizija:


Še naprej razviti kvalitetne rešitve za podporo odločanju TOMAS in zgraditi mrežo partnerjev, distributerjev in svetovalcev po vsem svetu za promocijo svojih rešitev in za povečanje uspešnosti strank.

Kompetence :


DSE skupina združuje visoko specializirane razvijalce, svetovalce in strokovnjake z več kot 20 let izkušenj na področju poslovne inteligence. Uporaba tehnologije, raziskave in stalen razvoj so temelji, na katerih so zgrajeni, tako da lahko ponudimo konkurenčna prednost našim strankam.